ENG
FR
HU
Üdezöld üdvözlet Mádról: megérkezett a HOLD AND HOLLO DRY 2013! - Holdvölgy
22651
single,single-post,postid-22651,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-,select-theme-ver-2.4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_responsive
HV_FB_DRY_13_post_blog_v

Üdezöld üdvözlet Mádról: megérkezett a HOLD AND HOLLO DRY 2013!

Egy bájos és kedves, mindemellett friss és feszes száraz fehérborral gazdagodik a HOLD AND HOLLO borpaletta: mostantól kapható a 2013-as évjáratú HOLD AND HOLLO DRY száraz válogatás!

Ez az izgalmas új tétel is furmint, hárslevelű és sárgamuskotály házasításával született, akárcsak a sorozat eggyel korábbi évjárata, amelyet a borrajongók már jól ismernek számos étterem, borbár és –kereskedés kínálatából.

A HOLD AND HOLLO palackok jellegzetes, élénkzöld szilikon boroscímkéje fiatalos lendületet sugall és ezúttal is jelzi: nem mindennapi bor kerül a poharunkba. Könnyedsége ellenére ez a száraz válogatásbor számos meglepetést tartogat: egyaránt felismerhetjük benne a házasításhoz felhasznált három szőlőfajta szépségeit és a mádi termőtalaj gazdagságát.

Illatában felfedezhető a narancs, a körte és a mangó, némi zöldfűszerrel kiegészülve. Ízében a lime, a mandarin és a zöldalma jegyei jelennek meg, amelyeknek az utóízben kekszes, krémes szerkezet ad hosszan tartó keretet.

Kóstolja meg Ön is a HOLD AND HOLLO DRY 2013-at: fogyassza akár forró nyári esték hűsítőjeként önmagában, akár egy könnyű vacsora részeként: grillek, saláták, vagy szárított sonkával, olívával készült falatkák kíséretében.

HH_dry_termek

HOLD AND HOLLO DRY

Tokaji száraz válogatás 2013

Illatában narancs, körte és mangó egészül ki zöld fűszeres vonallal. Ízében lime, mandarin és zöldalma jegyei jelennek meg, amelyeknek a kekszes, krémes szerkezet ad hosszan tartó keretet az utóízében.

További részletek
Elfogadom

Oldalunkon sütiket használunk a böngészés személyre szabásához. Több információ